开放注册中
搜索

[禅城蒲典]真高项,莲花路KFL,兄弟上啊~~~~~

lym0225 发表于 2019-12-13 13:48:25 | 显示全部楼层 |阅读模式
        莲花路

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

时半年再去KFL玩玩,因为近排比较严去其他场不认识部长一般都无FW.,饮完酒有D兴就想出出火,打开微信霖住联系下之前噶部长睇下宜家有无FW.喇,结果微信等左半粒钟都无反应,但系自己又身痕所以直接上去问下有咩玩,上到去前台问我有无预约,我话联系部长无反应,俾条微信俾距睇先话我知呢个部长无做好耐,问我系米好耐无来喇,随便倾左几句问距宜家有咩可以Z.,距就话宜家有398.498.同埋600几(具体几多唔记得喇),心霖终于有D高项玩下问下距系咩先,入到房距就慢慢解析398K1,498K2加TYW,600+SF,本来想要600+爽爽距,但部长话下午JS.少要等,先来一个你睇睇再决定,甘我就等下咯,个JS.来到同距倾左两句发觉距地好似有D排斥SF,最后我都系无要600+,就系Z.了个398,(真系要等好耐),过程就不表喇,FW.中规中矩,JS.车身还好不是DM,地方比较好找原QZT,去过莲花路噶都知道!
410278718 发表于 2019-12-13 13:56:30 | 显示全部楼层

还我一金来先
746304258 发表于 2019-12-13 13:57:12 | 显示全部楼层

感谢分享
Vanquish 发表于 2019-12-13 13:57:52 | 显示全部楼层

有咩发现
VictoriaZe 发表于 2019-12-13 14:01:57 | 显示全部楼层

越来越贵,唉
sj10g 发表于 2019-12-13 14:20:13 | 显示全部楼层

真600贵的不行
testgo 发表于 2019-12-13 14:20:18 | 显示全部楼层

4金店啊。。。。。。
qaz953914 发表于 2019-12-13 14:25:48 | 显示全部楼层

乜都贵,去江门来回都可以了
18098110001 发表于 2019-12-13 14:28:06 | 显示全部楼层

SF是什么?
longlong 发表于 2019-12-13 14:42:53 | 显示全部楼层

SF就是SF.的意思