开放注册中
搜索

[高明蒲典]高明old场JY正规沐足+中,几爽,唔错。信不信由你!

路过的夜猫 发表于 2019-12-17 16:40:32 | 显示全部楼层 |阅读模式
        沿江路文华路交界

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

很久没蒲头了。最近发觉大沥太远、西樵没资源、三水未去过、禅城不安全和资金紧缺的原因都没怎样出去撩过。J虫上脑唔想再同伍姑娘纠缠,条女又跟有钱佬走人,头上一片青烟持久不散。黑仔时时有,年底特别多。正所谓,未结婚叫哥哥或姐姐,大你小小叫叔叔或者阿姨(唔超过35个D),老过你屋企人嘅叫阿伯或者阿婶。咁我今日未同个同事出来冲脚囖,坐DD来到陕西风味馆落车,刚过斑马线就见到个姐姐,车身.一流,苗条高挑,1米65左右啦。我同同事讲:“哇,呢个女车身.正啊,可惜喺人地嘅!”讲完见佢推开酒店大门,我立即口吐芬芳,原来来同人玩嘅,真羡慕!入电梯,近距离一望,咦。车身.的确唔错,可惜喺阿姨。很惊讶是按同一楼层,阿姨问我死肥佬,来除鞋浸脚啊?我话,喺啊,你想点啊阿婶?阿姨话:刚好我上班,叫一碌捌同你装热水啦,死肥佬!我话:挑那星!我宁愿要一碌葛都唔要一碌捌!出电梯,BZ好似我争佢好多钱咁板着块面来讲:“肥佬,你边饭架?我地呢度好正亏嗰喔,睇你个衰样,就知道你系肾亏造成嘅肥胖啦!”我即刻当着咁多人面,含出一碌雪茄,点着,然后慢慢靠近佢!趁其不觉,对住佢祠堂爆撞,然后指住佢个额头,话:“我就系来做正亏嘅,以后唔好用D咁嘅语气同我讲嘢,因为下次我唔知道自己仲会唔会来,现在我先系老板!所以唔好得罪你嘅上帝!”BZ:“呢位上帝,唔知道要我呢位耶稣有咩帮到你?”
   同事撞我一下,人地问你有咩帮到你啊,日光日白发白日梦啊?
   我:“唔好意思,我地两个要浸脚,正亏嗰种”。入room除鞋上座看电视,等几分钟。黑面神问我地要咩饮,我同事要茶,我话要威尔刚加柠檬。黑面神:“别再这里给我搞事!”我的意思是要可乐加柠檬。黑面神骂骂咧咧退出了群聊。等几分钟,JS入来,哇后生个支200斤嘅可乐樽还可以,后边个个真系阿婶来嘅喔!我话换人,换一碌捌俾我!阿婶话:我入来上茶嘅。人齐了,正亏浸脚啊嘛,过程不表。我同事好绝望,俾块七花腩肉压住。我个个校斯凳督!后面我嘉忠。我话我习惯分房!咁未分房囖!原来我个喺哺乳期喔!唔好问我点知,你自己去体验。最后小蝌蚪出来找妈妈了。出来之后,我问同事,第一次出来玩,有咩感想。后边有咩搞作,佢话:对住块肥腩肉有咩感想?我地系度倾计,然后帮佢打一个钟头王者咯!我K.吐芬芳!!!咩啊!你摞我D钱出来帮人调翻转头帮人打王者上分???几多号?佢话NO.1。唉,睇来下次你要自己家俾钱先会心痛嘅。NO.1下哇,下次来会一会你!你老板啊!呃我同事无识嘢?
无乜J啦,收翻2J吹水费同打字费。仲有1J交论坛税!至于你地买唔买都好,觉得买亏了也好。我都祝大家年底赚大钱。打字不易,希望大家嘴下留情。感谢!
13580567477 发表于 2019-12-17 16:48:00 | 显示全部楼层

好的,我路过而已
522040651 发表于 2019-12-17 16:49:42 | 显示全部楼层

给J币紧缺的LY们送上一句话:“虽然你一时虚拟J币不足,但我祝福各位年底在现实里赚到大钱,身体健康,家庭幸福。”
zhaoxiaojie 发表于 2019-12-17 16:51:20 | 显示全部楼层

高明的,支持一下吧,看看咋样,基本没在高明玩过了,都是去江门好过了
ghjjhhhjjj 发表于 2019-12-17 16:53:26 | 显示全部楼层

小飞虾 发表于 2019-12-17 16:51
高明的,支持一下吧,看看咋样,基本没在高明玩过了,都是去江门好过了
江门无识人,唔敢去,我开车会合眼睡
POOO 发表于 2019-12-17 16:51:00 | 显示全部楼层

先支持一下
shixj 发表于 2019-12-17 17:09:19 | 显示全部楼层

siemens 发表于 2019-12-17 17:09
先支持一下
财源广进
v15813680023 发表于 2019-12-17 17:10:11 | 显示全部楼层

不管信不信,也不会去,太远啦
qianhuixiang 发表于 2019-12-17 17:09:00 | 显示全部楼层

先看看评论先
outsider 发表于 2019-12-17 17:19:53 | 显示全部楼层

主要太远了。